Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

ΥΛΙΚΑ:
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ,
250 γραμμαρια μαλακο βιταμ,
6 κουταλιες της σουπας κακαο,
100 ml γαλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε το βουτυρο με το κακαο στο μπολ και το δουλευουμε

Προσθετουμε τα μπισκοτα βουτωντας τα δευτερολεπτα στο γαλα

Τα ανακατευουμε ολα μαζι και το τοποθετουμε καταψυξη ολη νυχτα

ΠΑΓΩΤΟ
ΥΛΙΚΑ:

250 γραμμαρια φυτικη κρεμα,
1 ζαχαρουχο γαλα μεταλικο κουτι 400 γρ,
1 εβαπορε μεταλικο κουτι(400) γραμμαριων)
1.βανιλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε την κρεμα σε σφιχτη σαντιγυ,ριχνουμε σε δοσεις το ζαχαρουχο και τελος ριχνουμε το εβαπορε και σιροπι φραουλας και το χτυπαμε στο χαμηλο για 2 λεπτα(προσοχη πιτσιλαει).

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βγαζουμε το μιγμα κορμου απο την καταψυξη το τοποθετουμε σε ταπερ λιγο ψηλο το αφηνουμε 5 λεπτα σε θερμοκρασια δωματιου το ζυμωνουμε το ισιωνουμε καλα

Ριχνουμε το μιγμα παγωτου ανακατευουμε με κουταλι να εισχωρήσει μεσα και το τοποθετουμε στην καταψυξη ολη νυχτα!

Την επομενη φτιαχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ:
200 γραμμαρια κρεμα γαλακτος,
200 γραμμαρια κουβερτουρα,
1 κουταλια της σουπας λαδι

Το τοποθετουμε στο παγωμενο κορμο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou“ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”