Η Συνταγή είναι από κ. Σοφία Κωστελίδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
500ΓΡ.ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ.
300ΓΡ.ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΎΤΥΡΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
250 ΓΡ .ΚΑΡΥΔΙΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΆΧΑΡΗ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ
ΛΙΓΟ ΓΑΡΎΦΑΛΛΟ
ΜΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΤΡΙΑ ΝΕΡΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΖΆΧΑΡΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΌΝΙ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΒΟΎΤΥΡΟ Κ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ.

ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΈΨΕΙ ΤΟ ΛΙΏΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .

ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 35,ΛΕΠΤΑ.ΖΕΣΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΚΡΥΟ ΣΙΡΟΠΙ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙΑ ΔΟΎΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΡΙΜΜΈΝΟ ΦΥΣΤΊΚΙ ΑΙΓΊΝΗΣ.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Σοφία Κωστελίδου“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.