Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ
ΤΑ ΜΕΤΡΑΜΕΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ:

5 αυγα,
1 ποτηρι γαλα φρεσκο,
1 ποτηρι σπορελαιο,
1 ποτηρι ζαχαρη,
400 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
100 γραμμαρια κακαο,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
1 βανιλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να ασπρισουν να στεκεται το μιγμα

Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,το σπορελαιο! Τελος σιγα σιγα αλευρι,κακαο,βανιλια εναλλαξ

Βουτυρωνουμε και βαζουμε κακαο κατω και.πλαγια στο ταψι μας η και στην φορμα 28 η και 30 τοποθετουμε το μιγμα και το ψηνουμε.στους.180 βαθμους προθερμασμενο μεσαια σχαρα αντιστασεις για 1 ωρα αναμμενο και 10 λεπτα σβησμενο τον φουρνο

ΣΙΡΟΠΙ:
3 ποτηρια νερο 3 ποτηρια ζαχαρη,1 φλουδα λεμονιου,1 φακελακι σταγονες σοκολατας η 50 γραμμαρια κουβερτουρα!Βραζουμε το νερο την ζαχαρη και την φλουδα για 6 λεπτα το κατεβαζουμε και προσθετουμε τις σταγονες.σοκολατας και αφηνουμε να λιωσουν

Σιροπιαζουμε καυτο κεικ κρυο σιροπι!ΓΛΑΣΣΟ:200 γραμμαρια κουβερτουρα με 200 γραμμαρια κρεμα γαλακτος

Ζεσταινουμε την κρεμα.γαλακτος ριχνουμε την κουβερτουρα ανακατευουμε να γινει λεια την κατεβαζουμε προσθετουμε 1 κουταλια βουτυρο ανακατευουμε και περιχυνουμε το κεικ

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou“ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.