Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικα
1 Κιλο κυδωνια
700 γρ ζαχαρη
200 γρ αμύγδαλα
Σταγονες λεμονιου
1/2 ποτηρι του κρασιου ανθονερο
2 κουπες νερο

Εκτελεση
Βαζω στην κατσαρολα το κυδωνι με την ζαχαρη και το νερο,μολις δεσει το γλυκο ριχνω σταγονες απο μισο λεμονι, τα αμυγδαλα, και το ανθονερο

θα πρεπει το κυδωνι να το ξαναβρασετε την επομενη μερα για 15 λεπτα για να γινει σκληρό και κοκκινο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΘαυμάσιο κέικ καρότου με τη σοκολάτα να το απογειώνει
Επόμενο άρθροΠορτοκαλόπιτα σιροπιαστή σκέτη γλύκα και γεμάτη αρώματα