Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Ευα Μπετζ – “συνταγες της Λιχουδας”. Είναι σκέτη κόλαση.. Θα τρέξεις στην κουζίνα να την […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ευα Μπετζ – “συνταγες της Λιχουδας”.

Είναι σκέτη κόλαση.. Θα τρέξεις στην κουζίνα να την φτιάξεις αμέσως!

ΥΛΙΚΑ
700 γρ. μερέντα ή νουτελα (400 γρ. + 300 γρ.)
3 μέτρια αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
90 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50 γρ.βρωμη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.

Σε ένα μπολ με ένα σύρμα ανακατεύουμε τα 400 γρ. πραλίνα σοκολάτας με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Περνάμε από κόσκινο το αλεύρι και το ρίχνουμε και αυτό μαζι με την βρώμη στο μπολ.

Σε μια φόρμα 20×30 εκ. που το έχουμε στρώσει με βουτυρωμένη λαδόκολλα, στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μας.

Ψήνουμε στον φούρνο για 15-20 λεπτά.

Αφού ψηθεί αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτα

Στρώνουμε από πάνω τα 300 γρ. πραλίνα σοκολάτας αφού τα αραιωσουμε με 2 κτ σ χλιαρο νερό σε όλη την επιφάνεια με την βοήθεια ενός μαχαιριού ή μιας σπάτουλας.

Η Συνταγή είναι από κ. Ευα Μπετζ“συνταγες της Λιχουδας”.