Τέλεια πιτάκια, τύπου τάρτα με γέμιση όπως του φούρνου
Connect with us

Γλυκα

Τέλεια πιτάκια, τύπου τάρτα με γέμιση όπως του φούρνου

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis‎ – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis).

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑΣ
250 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ ΠΑΓΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
2 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
125 ΓΡ ΑΧΝΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ

ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΧΩΜΑ , ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΥΜΑΡΙ ..ΜΙΑ ΩΡΑ ΨΥΓΕΙΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΝΑΥΛΟΝ

ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ… ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΑΛΕΙΒΟΥΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ 35- 40 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ.

Για τα μήλα
3 μήλα κομμενα σε κύβους
6 κουταλιές ζάχαρη
6 κουταλιές νερο και κανέλα να βράσουν για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά

Αφήνουμε μετα να κρυώσουν και στραγκίζουμε

ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΟΜΜΕΝΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ,ΠΟΥΡΕΔΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis‎ “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis).

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!