Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Πρωτότυποι και σίγουρα νόστιμοι λαχανοκεφτέδες..

Υλικά
1/2 μέτριο λάχανο βρασμένο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα τυρί αλμυρό κεφαλοτύρι
1 αυγό
φρυγανιά τριμμένη όσο πάρει
Μαϊντανό και άνηθο
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι και ρίγανη.
αλεύρι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Βράζετε το λάχανο κανονικά όπως κάνουμε τους λαχανοντολμάδες στραγγίζετε τα κομμάτια η φύλλα να μην έχουν υγρά και το κόβεται στο μπλέντερ

Βάζετε το μείγμα σε μία λεκάνη και προσθέτετε το αυγό το τυρί το κρεμμύδι τριμμένο τον μαϊντανό το άνηθο αλάτι ρίγανη το λάδι και την φρυγανιά όσο πάρει

Πλάθουμε τους κεφτέδες τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε βαθύ κατσαρολάκι με μπόλικο αραβοσιτέλαιο, να ψηθούν ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.