ΥΛΙΚΑ
• 2 αυγά
• 1 κούπα λάδι
• 1 κούπα γάλα
• 1 κομμάτι φέτα
• 2 κούπες αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Λαδώνουμε ένα τετράγωνο ταψάκι 25χ25.
2. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το πιρούνι τα αυγά, το λάδι, την τριμμένη φέτα και το αλεύρι.
3. Ρίχνουμε την ζύμη στο ταψάκι, τρίβουμε λίγο τυράκι ακόμη για να είναι πιο τραγανή. Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 1 ώρα περίπου, ανάλογα τον φούρνο του καθενός.

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΝηστίσιμα τρουφάκια φουντουκιού
Επόμενο άρθροΑγιορείτικο παστίτσιο με μανιτάρια