Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Μίκα Πολυχρονοπούλου – “Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)” ΥΛΙΚΑ Ένα ζαχαρούχο 400 γραμμάρια λευκή σοκολάτα 150 […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Μίκα Πολυχρονοπούλου – “Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”

ΥΛΙΚΑ
Ένα ζαχαρούχο
400 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
150 γραμμάρια μπισκότα σπασμένα εγώ χρησιμοποίησα Cream Crackers γιατί το μείγμα είναι αρκετά γλυκό και τα κράκερς χωρίς ζάχαρη φέρνουν μία ισορροπία κατά τη γνώμη μου.
Μία κουταλιά της σούπας βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπεν μαρί που βράζει βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ζαχαρούχο με τη σπασμένη σοκολάτα και την αφήνουμε να λιώσει ανακατεύοντας μόλις αρχίζει να λιώνει ρίχνουμε την κουταλιά το βούτυρο

Και στη συνέχεια τα σπασμένα μπισκότα ανακατεύοντας το μίγμα είναι σφιχτό σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι το στρώνουμε όσο μπορούμε ομοιόμορφα πασπαλίζουμε από πάνω με φιλέ αμύγδαλο και το βάζουμε στο ψυγείο μας ώσπου να παγώσει και σφίξει καλά

Το κόβουμε μετά σε ό τι μέγεθος θέλουμε και σερβίρουμε ένα γλυκό σοκολατάκι για όλες τις ώρες

Η Συνταγή είναι από κ. Μίκα Πολυχρονοπούλου – “Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”