Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”. ΥΛΙΚΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 5 αυγα, 155 γραμμαρια αλευρι φαριναπ, […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:

5 αυγα,
155 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
125 γραμμαρια.ζαχαρη,
3 κιυταλιες της σουπας κακαο,
1 βανιλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε αλευρι,βανιλια,κακαο κοσκινισμενα και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα να μην βγει ο αερας!

Τοποθετουμε στην λαδοκολα στο ταψι και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για 25 λεπτα!!!Πρεπει να κρυωσει πολυ καλα και να το κοψουμε

ΚΡΕΜΑ:
Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλικο κουτι με 2 κουπες αχνη ζαχαρη και λιγο γαλα σε σφιχτη σαντιγυ!

Την χωριζουμε σε δυο μπολ και στο ενα.βαζουμε κακαο!

ΓΛΑΣΣΟ:
200 γραμμαρια κρεμα γαλακτος,
200 γραμμαρια.
Κουβερτουρα,
1 κουταλια της σουπας καλαμποκελαιο

ΓΛΑΣΣΟ
ΑΣΠΡΟ:

Ανακατευουμε σε ενα μπολ 1 κουπα αχνη ζαχαρη με λιγες σταγονες νερο

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετουμε το ενα παντεσπανι, κρεμα,ξανα παντεσπανι, κρεμα γλασσο,και διακοσμηση ασπρο γλασσο και γυρω και πανω τριμμενη σοκολατα!

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.