Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ:

3 κούπες αλεύρι φαριναπ,
2 κούπες νερό,
2 βανίλιες,
6 κουταλιές της σούπας κακάο,
μίση κούπα σπορέλαιο,
μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα,
1 κούπα ζάχαρη,
λίγο αλάτι

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι! Τοποθετούμε το μείγμα σε (30 ταψί) και ψήνουμε για 40 λεπτά σε προθερμασμενο φούρνο – αντιστάσεις μεσαία σχάρα στους 180 βαθμούς (το κοιτάμε με ξυλάκι από σουβλάκι εάν ψήθηκε γιατί διαφέρουν οι φούρνοι)!

ΣΙΡΟΠΙ:

Βράζουμε 3 κούπες ζάχαρη, 2,5 κούπες νερό, 100 γραμμάρια κουβερτούρα για 3 λεπτά (μετράμε από την ώρα που αρχίζει να βράζει)!

Τρυπάμε παντού την σοκολατόπιτα με ξυλάκι από σουβλάκι και χλιαρή ρίχνουμε καυτό σιρόπι!

ΓΛΑΣΣΟ:

200 γραμμάρια γάλα εβαπορέ αδιάλυτο, 200 γραμμάρια κουβερτούρα σε κομματάκια, 1 κουτάλια της σούπας μελί! Ζεσταίνουμε καλά το εβαπορέ και ρίχνουμε το μελί και την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε να γίνει λείο και το αφήνουμε 2 λεπτά ενώ στην συνεχεία το τοποθετούμε πάνω στην σοκολατοπιτα!

Σημείωση: ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΜΕ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΚρεμμύδια γεμιστά – Ιδανικό πιάτο για μπουφέ ή ορεκτικό
Επόμενο άρθροΓαλακτομπούρεκο σκέτο όνειρο με ωραίο χρώμα και λαχταριστή κρέμα!