Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ioanna Panagiotopoulou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

ΥΛΙΚΑ
ζύμη άτσμα
600 ml γάλα χλιαρό
300 ml ηλιέλαιο
δύο χαρτάκια μαγιά ξηρή
τρεις κουταλιές του γλυκού ζάχαρη
2 ασπράδια αυγών
μιάμιση κουταλιά του γλυκού αλατι
1 κιλό αλεύρι και λίγο ακόμα
10 φέτες ζαμπόν
10 τυρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το χλιαρό γάλα τη μαγιά ανακατεύουμε ρίχνουμε το αλάτι και τη ζάχαρη το ηλιέλαιο τα ασπράδια και τέλος το αλεύρι μέχρι να γίνει μία εύπλαστη ζύμη

Τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για μία ώρα κόβουμε σε μικρά μπαλάκια ανοίγουμε με το χέρι

Βάζουμε μία λωρίδα τυρί και μία ζαμπόν και κλείνουμε τα ζαμπονοτυροπιτάκια τα περνάμε με λίγο αυγό και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ioanna Panagiotopoulou“Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠολύ όμορφα τρουφάκια …τύφλα να έχουν τα έτοιμα
Επόμενο άρθροΩραίο φύλλο, πλούσια υλικά για την πιο άπαιχτη τυρόπιτα..