Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ αλευρι – 500 γρ. κιτρινο σκληρο (για πιτες και ψωμια) κοσκινισμενο αλατι – 1 1/2 κ.γλυκου ξυδι – 1 1/2 κ.γλυκου ελαιολαδο – 1 1/2 κ.σουπας ζαχαρη – 1 πρεζα νερο – 1 1/2 φλ.τσαγιου χλιαρο (300 ml νερο) Νισεστε φετα – 400 γρ.σκληρη τριμμενη (κατσικισια κατα προτιμηση) πιπερι – φρεσκοτριμμένο ελαιολαδο – για το ραντισμα των φυλλων και για το τηγανισμα. Εκτέλεση Σε λεκανη βαζουμε το κοσκινισμενο αλευρι κανοντας μια λακκουβα,μεσα […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

  • αλευρι – 500 γρ. κιτρινο σκληρο (για πιτες και ψωμια) κοσκινισμενο
  • αλατι – 1 1/2 κ.γλυκου
  • ξυδι – 1 1/2 κ.γλυκου
  • ελαιολαδο – 1 1/2 κ.σουπας
  • ζαχαρη – 1 πρεζα
  • νερο – 1 1/2 φλ.τσαγιου χλιαρο (300 ml νερο)
  • Νισεστε
  • φετα – 400 γρ.σκληρη τριμμενη (κατσικισια κατα προτιμηση)
  • πιπερι – φρεσκοτριμμένο
  • ελαιολαδο – για το ραντισμα των φυλλων και για το τηγανισμα.

Εκτέλεση

Σε λεκανη βαζουμε το κοσκινισμενο αλευρι κανοντας μια λακκουβα,μεσα εκει προσθετουμε το αλατι,ζαχαρη,ξυδι ελαιολαδο και αρχιζουμε να ανακατευουμε τα υλικα.

Τοτε αρχιζουμε να ριχνουμε σταδιακα το …

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : syntagestisgogos