Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Ευα Μπετζ – “συνταγες της Λιχουδας”. ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 500 γρ. αλεύρι για όλες […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ευα Μπετζ – “συνταγες της Λιχουδας”.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:

500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200-250 γρ. νερό (1 φλ.)
μισο φλυτζάνι του καφε. ελαιόλαδο
1 ½ κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ξύδι

Για τη γέμιση:
4-5 κολοκυθάκια, τριμμένα και καλα στραγγισμενα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 ντομάτες ψιλοκκομενες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 αβγά
100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
4-5 κ.σ. φρυγανιά, θρυμματισμένη
μαϊντανό, ψιλοκομμένο
φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμαζουμε την ζυμη..μολις φουσκωσει την ανοιγουμε με τον πλαστη σε δυο μεγαλα φυλλα

Στο κατω φυλλο βαζουμε την γεμιση ..το σκεπαζουμε με το αλλο φυλλο

Κοβουμε με τον τροπο που δειχνω στην φωτογραφια και το στριφογυριζουμε να γινουν σαλιγκαρια..

Ψηνουμε στους 180β για 45′

Η Συνταγή είναι από κ. Ευα Μπετζ “συνταγες της Λιχουδας”.