Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Κλασσική παραδοσιακή συνταγή για στραπατσάδα! Ένα φαγητό που αγαπάμε όλοι μας! ΥΛΙΚΑ 4 ντομάτες (ώριμες) 6 αυγά 100γρ τυρί φέτα […]

Διαφήμιση

Κλασσική παραδοσιακή συνταγή για στραπατσάδα! Ένα φαγητό που αγαπάμε όλοι μας!

ΥΛΙΚΑ

4 ντομάτες (ώριμες)
6 αυγά
100γρ τυρί φέτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις τοποθετούμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πιούν όλα τα υγρά τους.

Προσθέτουμε στη συνέχεια ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θρυμματισμένη φέτα. Τοποθετούμε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Ψήνουμε για λίγα λεπτά, προσέχοντας να μην στεγνώσει η στραπατσάδα μας.

Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Καλή επιτυχία!