Στη γεύση δεν περιμένεις ότι πάει τόσο πολύ! Κέικ καρότου με ινδοκάρυδο
Connect with us

Γλυκα

Στη γεύση δεν περιμένεις ότι πάει τόσο πολύ! Κέικ καρότου με ινδοκάρυδο

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Calliopi Ntekoume‎ – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Διαφήμιση

Πανεύκολο, γρήγορο και πολύ εύγεστο.
Το ινδοκάρυδο όπου και να προστεθεί κάνει θαύματα..

Υλικά:
150γρ βουτυρο
270γρ ζαχαρη λευκή (εγώ εβαλα καστανή)
1κ.γλ. κανελα
170γρ αλεύρι γ.ο.χ.
3 αυγα
300γρ καρότα καθαρισμένα
1κ.σούπας μπεικεν
59 γρ. Ινδοκάρυδο

Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε 170 βαθμούς αερα

Στο μιξερ χτυπαμε βουτυρο ζαχαρη κανελα να αφρατεψουν

Προσθετουμε 2κ.σουπας αλεύρι και τα αυγα 1-1

Σε άλλο μπωλ έχω ανακατέψει αλεύρι μπέικεν ινδοκάρυδο και καρότα

Μολις απορροφηθούν τα αυγά τα προσθέτουμε στο μιξερ συνεχίζοντας το χτύπημα

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα ρίχνω το μίγμα και ψήνουμε 40-50 λεπτάκια

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Calliopi Ntekoume‎ “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!