Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλο μοσχαράκι ελιά
Ενα κομμάτι τυρί γκούντα
Μελιτζάνες κατα βούληση
2 Κρεμμύδια
2 Σκελιδες σκόρδο
Σαλτσα κατα προτίμηση σπιτική
1Κουταλια πελτε
Λιγο κρασι
Αλατι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρωτα κοψτε τις μελιτζάνες στην μεση,και λιγο απο κατω για να πατανε ωραια μεσα στο ταψακι,βγάλτε την ψίχα τους απο μεσα με ενα κουταλάκι και βαλτε τις σε μια λεκανη με αλατόνερο για 20 λεπτα,ψήστε τις στο γριλ του φουρνου μεχρι να μαλακώσουν….

Διαφήμιση

Μαγειρέψτε το μοσχαράκι σας οπως εσεις θελετε…
Βάλτε το κρεας μεσα στην κατσαρολα σε μπουκιτσες, σβηνουμε με λιγο ξυδι αφου πρωτα ηπιε τα υγρα του, ριχνουμε λιγο λαδι και το τσιγάρισα μαζι με δυο μεγαλα κρεμμύδια,τα σκορδα και σβηνουμε με λιγο κρασι

Τελος ρίχνουμε την σαλτα μου και το αλατοπιπερο μαζι με λιγο νεράκι.. κλεινουμε την χύτρα και σε 35 είναι ετοιμο..

Γεμιζουμε τις μελιτζάνες με το κρεας και την σαλτσα του κρέατος και βάζουμε και τρεις κύβους τυρι γκούντα μεσα στην καθε μελιτζάνα

Τελος ρίχνουμε και απο πανω τυρακι τριμμένο…επίσης ριχνουμε και την υπόλοιπη σάλτσα μας μεσα στο ταψι και ψήνουμε στον φουρνο στους 22Ο μεχρι να ροδίσει και να γινει το φαγητό μας και να δέσει η σαλτσουλα μας…!!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.