Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Martha Spyliopoulou – “Χρυσές Συνταγές”.

Κάνουμε πετιμέζι όταν είναι η εποχή του τρύγου

Βάζουμε τον μούστο σε μία μεγάλη κατσαρόλα σε ένα πανάκι , μπορούμε ίσως να βάλουμε από μπομπονιέρα, λίγη στάχτη καθαρή, το δενουμε και το ριχνουμε στην κατσαρόλα, με τη στάχτη κόβουμε το μούστο όπως βράζει βγάζει πολύ αφρό ξαφρίζουμε συνέχεια

Όταν καθαρίσει αφήνουμε να βράσει αρκετή ώρα να δέσει καλά σαν καλό δεμένο σιρόπι.

Με το πετιμέζι φτιάχνουμε μουσταλευριά μουστοκούλουρα και διάφορα άλλα εδέσματα μπορούμε να κάνουμε μπαλσάμικο με πετιμέζι και λίγο ξύδι είναι και φάρμακο για το βήχα!!!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Martha Spyliopoulou“Χρυσές Συνταγές”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕίναι πολύ νόστιμα και αφράτα! Μπουρεκάκια με σπανάκι-πράσο
Επόμενο άρθροΜυστικά για την πιο νόστιμη σπιτική ζύμη για πίτσα