Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Urania Zantioti – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας” ΥΛΙΚΑ 600 γραμμάρια πολτοποιημενες φράουλες 400 γραμμάρια […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Urania Zantioti – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”

ΥΛΙΚΑ
600 γραμμάρια πολτοποιημενες φράουλες
400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με όλα τα λιπαρά,κρύα
3 γεμάτες κουταλιές της σούπας γιαούρτι
2 κουταλιές μέλι
4 κουταλιές άχνη ζάχαρη,ανάλογα με το πόσο γλυκές είναι οι φράουλες,μπορεί λίγο παραπάνω ζάχαρη
Φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Σε μπωλ ανακατεύουμε τον πολτό φράουλας με την ζάχαρη,το μέλι,γιαούρτι,τον ψιλοκομμένο δυόσμο.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Ανακατεύουμε την σαντιγί με μαριζ στο μείγμα της φράουλας

Βάζουμε στην κατάψυξη

Μετά από μία βγάζουμε το μπωλ από την κατάψυξη και με μίξερ χειρός χτυπάμε το παγωτό για 1-2 λεπτά για να σπάσουμε τους κρυστάλλους

Το επαναλαμβάνουμε άλλες τρεις φορές ανά μία ώρα,παγώνουμε και απολαμβάνουμε!

Η Συνταγή είναι από κ. Urania Zantioti – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”