Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

400 γραμ. κρυσταλλική ζάχαρη
250 g φυτικό λάδι
3 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουταλάκι του γλυκού. καθαρό εκχύλισμα βανίλιας
352g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουτ. του γλυκού κανέλα
1/4 κουτ. του γλυκού μοσχοκάρυδο
2 κουτ. του γλυκού μαγειρική σόδα
1 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι 
1 κούπα σταφίδες
1 κούπα περίπου καρύδια
2 1/4 κούπες τριμμένα καρότα
1/2 κούπα ανανά (μπορεί να είναι από ένα κουτί ή φρεσκοκομμένο)

Δες και αυτό!
Πεντανόστιμα Ρολάκια με κρέμα και σταφίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Προετοιμάστε δύο στρογγυλά ταψάκια 20 εκατοστών. (Μπορούμε επίσης να φτιάξουμε τρία ταψάκια στρογγυλά 18 εκατ.) Βουτυρώστε πάρα πολύ καλά τα ταψάκια .
  3. Χτυπάτε τη ζάχαρη, το λάδι, τη βανίλια και τα αυγά στο μίξερ έως ότου γίνει το μείγμα ανοιχτό κίτρινο, περίπου για 3 λεπτά.
  4. Σε ένα ξεχωριστό μπολ κοσκινίστε το αλεύρι,την κανέλα,το μοσχοκάρυδο,τη σόδα και  το αλάτι. (Συνιστάται διπλό κοσκίνισμα)
  5. Με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα, προσθέστε αργά και απαλά στα ξηρά υλικά. Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν. (Μπορείτε επίσης να αναμείξετε με το χέρι!)
  6. Αφαιρέστε το μπολ από το μίξερ και ρίξτε και ανακατέψτε τις σταφίδες, τα καρύδια, τα καρότα και τον ανανά.
  7. Χωρίστε το μείγμα εξίσου μεταξύ των ταψιών. Ψήστε για 55 έως 60 λεπτά ή μέχρι να βγει μια οδοντογλυφίδα ως επί το πλείστον καθαρή. Λίγα ψίχουλα είναι αυτό που θέλετε για ένα κέικ σχετικά υγρό!
  8. Αφήστε τα κέικ να κρυώσουν τελείως .
  9. Καλύψτε  με κρύα κρέμα τυριού!!

[via] ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση