Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Λενα Νεραιδενια – “Οι σπιτικες συνταγες μας !!!”

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα σε λεκάνη 200γρ κορν φλάουρ και 800 νερό 550 ζάχαρη (κράτησα 5-6 κ σ ) και 120 γρ λαδι

Έριξα στην κατσαρόλα 5-6 κ σ ζάχαρη με μια κ σ λάδι κι άφησα να καραμελωσει

Έριξα το μιγμα κι ανακατεψα μέχρι να ξεκολλάει απ τα τοιχώματα και να πάρει χρώμα

Πρόσθεσα 180γρ αμύγδαλα καβουρντισμένα κι όταν ήταν έτοιμο άδειασα σε ταψάκι που είχα βάλει λαδόκολλα

Έγινε στο τέταρτο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Λενα Νεραιδενια “Οι σπιτικες συνταγες μας !!!”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠειρασμοί βουτηγμένοι στη σοκολάτα με γέμιση αμυγδαλόπαστας
Επόμενο άρθροΦωλιές Κοτόπουλου με Λαχανικά!