Η Συνταγή είναι του κ. Grigoris Efstathiadis – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
Δύο κουπάκια στραγγιστό γιαούρτι
Δύο κουπάκια σπορέλαιο ή καλαμποκέλαιο
1 μπεικιν
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (κοφτό)
Αλεύρι ολικής πολύσπορο όσο πάρει (με το μάτι)
Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε 20 λεπτά στο ψυγείο

Για τη γέμιση
Φέτα και λευκό τυρί το πατάμε σε ένα μπολάκι, βάζουμε 1 κουπάκι γιαούρτι στραγγιστό, ρίγανη, πιπέρι και εγώ έβαλα πιπέρι καγιέν.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε μπάλες τη ζύμη την ανοίγουμε με το χέρι πατώντας τα μπαλάκια και μετά τη στρώνουμε πιο καλά με έναν πλάστη.

Γεμίζουμε τις πίτες στη μέση με τη γέμιση και στις άκρες πατάμε με ένα πιρούνι για να κλείσει καλά.

Αλείφουμε με αυγό και λίγο γάλα μέσα σε αυτό.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι του κ. Grigoris Efstathiadis – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΤα πιο νόστιμα και αφράτα τυροπιτάκια με λίγα υλικά και πολύ γρήγορα
Επόμενο άρθροΔροσιστικό και εύγευστο γλυκό ψυγείου με βάση την φρυγανιά