Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Στελλα Βουτσα“Χρυσές Συνταγές“.


ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τις πασαλείφω με καπνιστό κόκκινο πιπέρι,
αλάτι,
ελαιόλαδο,
ρίγανη λίγη να μην πικρίσουν (ρίχνω περισσότερη αφού ψηθούν )

Ψήνω αέρα μέχρι να γίνουν τραγανά περίπου 20 λεπτά ανάλογα φούρνο στον αέρα 150 βαθμούς.

Γίνετε πολύ ωραίο και με κουλούρια Θεσσαλονίκης.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Στελλα Βουτσα“Χρυσές Συνταγές“.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠεντανόστιμα Μανιτάρια σουφλέ που γίνονται χωρίς κόπο
Επόμενο άρθροΛαχταριστή γεμιστή Πατάτα με μπέικον και τρία τυριά στον φούρνο