Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά  2 φακελάκια μαγιά 35γρ ζάχαρη 17γρ αλάτι 3 κουταλιές σούπας λάδι 350γρ νερό 630γρ αλεύρι σκληρό 200 γρ ελιές τεμαχισμένες 350γρ νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε το νερό (χλιαρό) την ζάχαρη τις μαγιές και από πάνω το αλεύρι περιμένουμε 20 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Ρίχνουμε μέσα το αλάτι το ξύδι το λάδι και χτυπάμε στο […]

Διαφήμιση

Υλικά 

2 φακελάκια μαγιά

35γρ ζάχαρη

17γρ αλάτι

3 κουταλιές σούπας λάδι

350γρ νερό

630γρ αλεύρι σκληρό

200 γρ ελιές τεμαχισμένες

350γρ νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το νερό (χλιαρό) την ζάχαρη τις μαγιές και από πάνω το αλεύρι περιμένουμε 20 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά.

Ρίχνουμε μέσα το αλάτι το ξύδι το λάδι και χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά ρίχνουμε μέσα και τις ελιές και ανακατεύουμε να μπουν στο ζυμάρι.

Αφήνουμε να φουσκώσει για μια ώρα μετά πλάθουμε φραντζόλες και με μια σπάτουλα κάνουμε χαρακιές αλευρώνουμε και τα αφήνουμε άλλη μια ώρα και ψήνουμε 40 λεπτά στους 190 αέρα.

Αφήνουμε να κρυώσουν και κόβουμε φέτες συνεχίζουμε το ψήσιμο για 40 λεπτά στους 130 βαθμούς αέρα

mageirikesapolauseis

Διαφήμιση