Διαφήμιση
Υλικά
2 φακελάκια μαγιά
35γρ ζάχαρη
17γρ αλάτι
3 κουταλιές σούπας λάδι
350γρ νερό
630γρ αλεύρι σκληρό
200 γρ ελιές τεμαχισμένες
350γρ νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το νερό (χλιαρό) την ζάχαρη τις μαγιές και από πάνω το αλεύρι περιμένουμε 20 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
Ρίχνουμε μέσα το αλάτι το ξύδι το λάδι και χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά ρίχνουμε μέσα και τις ελιές και ανακατεύουμε να μπουν στο ζυμάρι.
Αφήνουμε να φουσκώσει για μια ώρα μετά πλάθουμε φραντζόλες και με μια σπάτουλα κάνουμε χαρακιές αλευρώνουμε και τα αφήνουμε άλλη μια ώρα και ψήνουμε 40 λεπτά στους 190 αέρα.
Αφήνουμε να κρυώσουν και κόβουμε φέτες συνεχίζουμε το ψήσιμο για 40 λεπτά στους 130 βαθμούς αέρα
Διαφήμιση