Google Translate EnglishGermanGreek

Υλικά

1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο

1 φλυτζάνι τσαγιού γιαούρτι

3 αυγά

1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι φαριν απ

1 φλυτζάνι τσαγιού καλαμποκάλευρο

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

1 ματσάκι άνηθο

600 γρ. σπανάκι ζεματισμένο και ψιλοκομμένο

250 γρ. φέτα

αλάτι, πιπέρι

Σουσάμι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο , το γιαούρτι, τα αυγά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον άνηθο, το καλαμποκάλευρο , το αλεύρι και το αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος ρίχνουμε το σπανάκι και τη φέτα ( αφήνουμε λίγη φέτα )και ανακατεύουμε καλά.

Βουτυρώνουμε καλά ένα μεγάλο ταψί και ρίχνουμε 2-3 κουταλιές καλαμποκάλευρο.

Ρίχνουμε τα η ζύμη η οποία δεν είναι σφιχτή στο ταψί, τη στρώνουμε καλά και ρίχνουμε λίγη φέτα , λίγο ελαιόλαδο και σουσάμι.

Ψήνουμε στους 1800  για περίπου μισή ώρα.

Δες το Βίντεο:

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ