Σπανακόπιτα με το πιο τραγανό αεράτο φύλλο το οποίο ανοίγει με το χέρι
Connect with us

Συνταγές

Σπανακόπιτα με το πιο τραγανό αεράτο φύλλο το οποίο ανοίγει με το χέρι

Η Συνταγή είναι από κ. Μαρινα Μισαηλιδου‎ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Υλικα :
1 1/2 ποτηρι χλιαρο νερο
1 σφηνακι ελαιολαδο
1 κ.γ.αλατι
2 κ.σ.ξυδι αλαυρι γ.ο.χ τοσο ωστε να εχουμε μια λεια ευπλαστη ζυμη.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφηνουμε να ξεκουραστει για 1 ωρα κοβουμε 8 μπαλιτσες και ανοιγουμε σε φυλλα στο μεγεθος ενος πιατου βουτυρώνουμε το καθενα και βαζουμε το ενα πανω στο αλλο ανα 4 τα σκεπαζουμε με μεβρανη και τα βαζουμε στο ψυγειο ολο το βραδυ.

Την επομενη τα ανοιγουμε στην αρχη με τον πλαστη και στην συνεχεια με το χερι ανοιγει απο μονο του βαζουμε ενα επανω και ενα κατω και στην μεση την γεμιση μας .

Γεμιση:
Σπανακι 2 πρασα φρεσκα κρεμυδακια ελαιολαδο τυρι αλατι πιπερι.

Γινεται τραγανη υπεροχη

Η Συνταγή είναι από κ. Μαρινα Μισαηλιδου‎ “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση