Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

ΥΛΙΚΑ:
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ,
120 γραμμαρια κορν φλαουρ
1 λιτρο γαλα φρεσκο,
η εβαπορε διαλυμενο,
300 γραμμαρια κουβερτουρα,
100 γραμμαρια βουτυρο,
100 γραμμαρια ζαχαρη,
1 μορφατ μεταλικο κουτι,
1.ζαχαρουχο γαλα(397γρ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σπαμε τα μπισκοτα σε ενα ταπερ η ταψι! ΚΡΕΜΑ:Βαζουμε το γαλα με την ζαχαρη να ζεσταθει

Ριχνουμε το κορν φλαουρ αφου το εχουμε διαλυσει σε λιγο απο το ζεστο γαλα ανακατευουμε και οταν πηξει κατεβαζουμε ριχνουμε το βουτυρο και την κουβερτουρα

Ανακατευουμε να λιωσουν καλα και την ριχνουμε καυτη στα μπισκοτα

Τα ανακατευουμε, τα ισιωνουμε και αφηνουμε να κρυωσουν καλα

Χτυπαμε και το μορφατ με το ζαχαρουχο σε σαντιγυ και τοποθετουμε πανω στα κρυα μπισκοτα και το βαζουμε στο ψυγειο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΖύμη κουρού με 3 υλικά για απίθανα τυροπιτάκια
Επόμενο άρθροΦοβερό κέικ με μήλο και κανέλα