Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ 500 ml ‏κρέμα γάλακτος 300 ml ‏πλήρες γάλα 1 μικρό βαζάκι ‏Nutella 15 γρ. ‏ζελατίνη 2 ‏βανίλιες Εκτέλεση Τοποθετείτε την ζελατίνη σε 5 κ.σ. […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

  • 500 ml ‏κρέμα γάλακτος
  • 300 ml ‏πλήρες γάλα
  • 1 μικρό βαζάκι ‏Nutella
  • 15 γρ. ‏ζελατίνη
  • 2 ‏βανίλιες

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείτε την ζελατίνη σε 5 κ.σ. νερό και την αφήνετε να μουλιάσει.
  2. Ζεσταίνετε καλά την κρέμα γάλακτος, το γάλα και την βανίλια. Απομακρύνετε την κρέμα από την φωτιά και προσθέτετε την Nutella η οποία πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Βράζετε λίγο την ζελατίνη για να λιώσει και την προσθέτετε στο μείγμα. Ανακατέψετε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
  3. Τοποθετείτε το γλυκό σε φόρμα και το αφήνετε για μερικές ώρες στο ψυγείο.
  4. Για να βγάλετε εύκολα την πανακότα από την φόρμα την ξεκολλάτε λίγο με τα δάκτυλα σας στην κορυφή και στην συνέχεια τοποθετείτε την φόρμα μέχρι την μέση σε ζεστό νερό για 10 λεπτά. Βάζετε ένα δίσκο στην φόρμα και τα αναποδογυρίζετε μαζί.

Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.gr