Η Συνταγή είναι από κ. Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Ένα πολύ πολύ ωραίο φαγάκι με εξαιρετικό συνδυασμό γεύσεων και υλικών!

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο κανελόνια
1/2 κιλό σπανάκι ψιλοκομμενο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1κς βουτυρο
200 γρ μοτσαρέλα
200 γρ ανθότυρο
200 γρ γκούντα τριμμένη
400 ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι πιπέρι άνηθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το σπανάκι και το Στραγγίζουμε

Το σωταρουμε μαζί με τα κρεμμυδάκια και το βουτυρο , προσθέτουμε αλάτι , πιπέρι κι άνηθο κι αφήνουμε να κρυώσει

Μόλις κρυώσει προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και το ανθότυρο , ανακατεύουμε και γεμίζουμε τα κανελόνια μας

Τα βάζουμε σε ένα πυρέξ αφού το έχουμε αλοιψει με λίγο λάδι ή βουτυρο , περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος , πασπαλίζουμε με τη γκούντα και ψήνουμε στους 200 για 40’

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Sophia Gazi“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΕντυπωσιακότατος μπακλαβάς
Επόμενο άρθροΠωπωπω τέλεια μπακλαβαδάκια μασουράκια