Η Συνταγή είναι από κ. Αναστασία Σπήλιου – “Μπαχάρι και κανέλα.”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματιζουμε τα μελομακάρονα με τα χέρια ή πιρούνι.

Βάζουμε στα ποτήρια σαν βάση.

Ρίχνουμε 1 κ.σ σιρόπι από γλυκό κουταλιού πορτοκάλι.

Μετά το γλυκο πορτοκάλι σε κυβάκια.

Χτυπάμε μία κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια με το ανάλογο γάλα και μία κρέμα πραλινα.

Βάζουμε στο μισό ποτήρι την λευκή και στο άλλο μισό την πραλινα.

Μετά την σαντιγί και αμύγδαλα καβουρδισμένα.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Αναστασία Σπήλιου “Μπαχάρι και κανέλα.”.