Η Συνταγή είναι από κ. Μαιρη Καπνιση – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

Διαφήμιση

Δεν την χορταίνεις !!!!!!

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ενα λιτρο φρεσκο γαλα ενα Νουνου εβαπορε αραιωμενο να ζεσταθουν στην φωτια ριχνουμε ενα ποτηρι μεγαλο σιμιγδαλι ψιλό και δουλευουμε με το συρμα των αυγων σε μετρια φωτια

Μολις αρχιζει να πηζει ριχνουμε ενα ποτηρι μεγαλο ζαχαρη και ανακατευουμε αρωματιζουμε την κρεμα με μια βανιλια ξυσμα ενος πορτοκαλιου και τρεις κ.σ. βουτυρο φρεσκο αγελαδινο μαζι με μαργαρινη ,δηλαδη μισο φρεσκο μισο μαργαρινη .

Ανακατευουμε λιγο και αποσυρουμε.

Χτυπαμε πεντε αυγα μαζι κροκους και ασπραδια σε δυνατη ταχυτητα και τα ριχνουμε στην κρεμα ανακατευουμε καλα να ενσωματωθουν .

Ψηνουμε σε 32 νουμερο βουτυρωμενο ταψι σε προθερμασμενο φουρνο αεροθερμο στους 170 ° εως οτου ροδισει περιπου τρια τεταρτα.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Μαιρη Καπνιση “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΜεσογειακή σαλάτα με φακές και σπανάκι
Επόμενο άρθροΌσο περισσότερο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα σας προτείνουμε ιδέες για το εορταστικό σας τραπέζι