Σούπερ αγαπημένο τζιζκεικ
Connect with us

Γλυκα

Σούπερ αγαπημένο τζιζκεικ

Η Συνταγή είναι από κ. Χρύσα Με – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματιζουμε στο μουλτι δύο συσκευασίες digestive..

Τα ανακάτευουμε με 200γραμ. λιωμενο βούτυρο…βαζουμε σε Τσερκι…και το πάταμε με κουτάλι…να γίνει η βάση του γλυκού..

Βάζουμε ψυγείο!!

Χτύπαμε 700γραμ.τυρι κρέμα..με δύο βανιλιες…100γραμ.. ζάχαρη άχνη…1κ.σ . κ χυμο λεμονιού..και ξύσμα

Μόλις ομοιογενοποιηθουν τα υλικά ρίχνουμε και μια κρέμα γάλακτος των 330γρα…και συνέχιζουμε το χτύπημα κάνα δυο λεπτά!

Το ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα μας…το στρώνουμε καλά και όμορφα..και πάλι ψυγείο…

Μετά από μια δύο ώρες βάζουμε από πάνω και την μαρμελάδα φράουλα…και ξανά ψυγείο..

Κανονικά θέλει 3-4.ωρες…

Την μαρμελάδα μπορείτε να την βάζετε κι από πάνω όταν κόβετε κομμάτι..

Του πάει τρελλα το βύσσινο…. ο απόλυτος συνδυασμός..

Η Συνταγή είναι από κ. Χρύσα Με – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!