ΥΛΙΚΑ

6 ροδάκινα
1 κεσεδάκι φράουλες
1 ανανάς
15 καλαμάκια για σουβλάκια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
1 κ.σ. μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τα φρούτα μας και κόβουμε τα ροδάκινα σε φέτες και τον ανανά σε μεγάλους κύβους.

Τοποθετούμε σε κάθε καλαμάκι 1 φέτα ροδάκινο, 1 φράουλα και 1 κομμάτι ανανά.

Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.

Φροντίζουμε να γυρνάμε τα σουβλάκια μας περιστασιακά για 10-12 λεπτά, έως ότου τα φρούτα μας γίνουν μαλακά και ροδοκοκκινήσουν.

Σερβίρουμε περιχύνοντας τα σουβλάκια μας με μέλι.

Διαφήμιση

photo credit

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΦωλιές Κοτόπουλου με Λαχανικά!
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με σκόρδο και τυρί παρμεζάνα