Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ 2 συσκευασίες τυρί-κρέμα (συνολικά 450gr) 2 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη 1  κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 2  Φύλλα κουρου  3 / 4 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1 / 2 φλιτζάνι βούτυρο, θερμοκρασία δωματίου 1 / 4 φλιτζάνι μέλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς C. και παίρνουμε ένα […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

2 συσκευασίες τυρί-κρέμα (συνολικά 450gr)

2 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
1  κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2  Φύλλα κουρου 
3 / 4 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 / 2 φλιτζάνι βούτυρο, θερμοκρασία δωματίου
1 / 4 φλιτζάνι μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς C. και παίρνουμε ένα ταψί ψησίματος 20×30 εκ ελαφρώς βουτυρωμένο. Χτυπάμε το τυρί κρέμα με 1 φλιτζάνι ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας σε ένα μπολ μέχρι να γίνει κρεμμώδες. Κετυλίγουμε την ζύμη  και χρησιμοποιούμε ένα μαχαίρι για να φτιάξουμε κάθε κομμάτι σε ορθογώνια (20×30 εκ) και να χωράνε στο ταψάκι.

Πιέζουμε με το χέρι το πρώτο κομμάτι της ζύμης στο κάτω μέρος του ταψιού.

Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα τυριού κρέμας στο ταψί

και, στη συνέχεια, καλύπτουμε με το δεύτερο κομμάτι ζύμης.

Προσθέτουμε και ανακατεύουμε 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη, κανέλα και βούτυρο.

Τοποθετούμε το μείγμα με κουταλιές διάσπαρτες πάνω από cheesecake.

Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να φουσκώσει η ζύμη και να γίνει καφέ, περίπου 30 λεπτά. Αφαιρούμε από το φούρνο και ραντίζουμε με το μέλι.

Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν το  κόψετε σε 12 τετράγωνα.

Credit