Η Συνταγή είναι της κ. Gwgw Tsek – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ

Διαφήμιση

2 φλιτζ.αλευρι up
1 φλιτζ.ζάχαρη
1/2 φλιτζ κακάο
1 φλιτζ.σπορελαιο
1 φλιτζ.νερό
2 βανιλιες
2 αυγά
Γλασο σοκολάτας
1 ζαχαρουχο γάλα
3κ.σ κακάο
50γρ βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπώ τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν, ρίχνω σπορελαιο, νερό, κοσκινιζω το αλεύρι με το κακάο, ρίχνω βανίλιες και χτυπώ σε φόρμα με λαδόκολλα ρίχνω το μείγμα κ ψήνω 180 για 20 λεπτά.

Ετοιμάζω το γλασο σε κατσαρολάκια, βάζω το ζαχαρούχο γάλα με το κακάο και ανακατεύω συνεχώς σε χαμηλή φωτιά και στο τέλος ρίχνω το βούτυρο.

Διαφήμιση

Όταν το γλυκό είναι χλιαρό το κόβω και ρίχνω το ζεστό γλασο. Τέλος πασπαλίζω με τρούφα.

Η Συνταγή είναι της κ. Gwgw Tsek – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑπολαύστε σπιτικά Σοκολατάκια με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα και φυσικά σοκολάτα!
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα με Τυρί και Μπεσαμέλ