Η Συνταγή είναι της κ. MARY TOUMAZOU – “. Πιτες – Φαγητα & Γλυκα με…Μεράκι.”

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
500 ΓΡΑΜ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 55% ΚΑΚΑΟ,
250 ΓΡΑΜ ΓΑΛΑ,
500 ΓΡΑΜ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% ΛΙΠΑΡΑ.

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΙΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΣΟΣ.

ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΜΟΡΦΗ(ΣΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΑ.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΛΑ.

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ( ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΜΑΣ)ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΩΡΕΣ.

ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. MARY TOUMAZOU – “. Πιτες – Φαγητα & Γλυκα με…Μεράκι.”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινό φαγάκι – Τουρλού
Επόμενο άρθροΜπανόφι τούρτα