Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Margarita Kariwtou – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ.αλευρι φαρινας
(αν δεν εχουμε φαρινα βαζουμε αλευρι γ.ο.χ ΑΛΛΑ βαζουμε 2 φκλ. ξηρη μαγια)
1 φακλ. ξηρη μαγια
1 κσ μελι
1 πρεζα αλατι
2 φλ.τσ. χλιαρο νερο (οχι καυτο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ολα μαζι ανατεμα και αφηνουμε 40-50 λεπτα σκεπασμενο να φουσκωσει.

Τηγανιζουμε σε βαθυ κατσαρολακι με σπορελαιο ως την μεση του, σε μετρια φωτια.,αφου καψει το λαδι πρωτα!

Βαζοντας μιγμα στην χουφτα μας ,κλεινοντας την και πιεζοντας να βγει απο την πανω πλευρα ,με ενα κσ παιρνουμε μικρη ποσοτητα καθε φορα και ριχνουμε στο καυτο λαδι.

Τηγανιζουμε 5-6 τεμ καθε φορα, και γυριζουμε να ροδοκοκκινισουν απολες τις πλευρες.

Τα βγαζουμε σε σκευος που εχουμε τοποθετησει χαρτι κουζινας,για να απορροφηθουν τα λαδια!

Γαρνιρουμε με μελι,κανελλα και τριμμενο καρυδι!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Margarita Kariwtou – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠολύ εύκολα Muffins με μπανάνα και σοκολάτα…
Επόμενο άρθροΌτι καλύτερο έχετε δοκιμάσει σε κεφτέ – Αφράτοι και πεντανόστιμοι!