Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Eleni Petrakopoulou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Ακόμα μια συνταγή της Gogo Samiou που βγήκε τέλεια!
Σκέτα και γεμιστά με φέτα.

ΥΛΙΚΑ 

200 γραμμάρια ζεστό γάλα
200 γραμμάρια ζεστό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 αυγό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
90 γραμμάρια λάδι ελαφρύ(εγώ έβαλα ηλιέλαιο)
700 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις(ίσως χρειαστεί λίγο ακόμα)

Δες και αυτό!
Κουλουράκια γιαουρτιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί ξεκινώντας από το χτύπημα του αυγού. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 με 40 λεπτά. Τη χωρίζουμε σε 16 μπάλες και πλάθουμε την κάθε μία σε μπαστουνάκι που το ανοίγουμε και βάζουμε μέσα ό,τι γέμιση θέλουμε.

Κλείνουμε καλά τα μπαστουνάκια και τα κάνουμε κοτσίδες δύο δύο και στη συνέχεια κουλούρια. Τα βουτάμε σε νερό που έχουμε διαλύσει 2 κουταλιές της σούπας πετιμέζι και έπειτα σε σουσάμι.

Δες και αυτό!
Μία διαφορετική Καλοκαιρινή πατατοσαλάτα !

Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.

Η Συνταγή είναι της κ. Eleni Petrakopoulou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.
Διαφήμιση