Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Athina Voudiadou – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας” ΥΛΙΚΑ 1 σαντιγί 1 ζαχαρούχο 1 γάλα […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Athina Voudiadou – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”

ΥΛΙΚΑ
1 σαντιγί
1 ζαχαρούχο
1 γάλα εβαπορέ μικρό
1 και μισό πακέτο πτι μπερ
150γρ κουβερτούρα

Εκτέλεση
Χτυπάμε για 5 λεπτά την σαντιγί στην συνέχεια το ζαχαρούχο και τέλος το εβαπορέ.

Σε ένα ταψάκι στρώνουμε τα μισά μπισκότα και ρίχνουμε το μισό γβάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα

Λιώνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτούρα και την προσθέτουμε στο υπόλοιπο γτο βάζουμε προσωρινά στο ψυγείο .

Όταν περάσει η μια ώρα βάζουμε το σοκολατένιο μείγμα από πάνω και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.

Αφήνουμε το παγωτό για 4 με 5 ώρες στην κατάψυξη .

Η Συνταγή είναι της κ. Athina Voudiadou – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”