Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.”

Υλικά :
500 γρ φακές ψιλές
1 τομάτα κομμένη σε κύβους
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλυτζανα βρασμένο καλαμπόκι η μία κονσέρβα
3-4 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε κύβους
Ελιές σε ροδέλες
1 μέτριο αγγούρι κομμένο σε κυβακια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ξύδι
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφού καθαρίσετε τις φακές από τυχόν σκουπιδακια, τις βράζετε για δέκα λεπτά με αρκετό νερό να φύγει όλη η μαυρίλα!

Στην συνέχεια τις σουρώνουμε και ξεπλενουμε και ξανά βραζουμε για περίπου 30-40 λεπτά σε μετρια φωτια.

Δεν θέλουμε να γίνουν αλοιφή οι φακές. Τέλος σουρώνουμε, ξεπλενουμε και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε λάδι ξύδι και αλατοπίπερο και σερβίρουμε.

Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΔεν υπάρχουν λόγια! Υπέροχο γλυκό του κουταλιού Κεράσι
Επόμενο άρθροΡοδακινόπιτα με φύλλο σφολιάτας – Με το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο