Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 16 ντοματίνια (250-300 γρ. περίπου), 16 μποκοτσίνι (Bocconcini – μικρές μπαλίτσες μοτσαρέλας) στραγγισμένα, 4 γερές χούφτες […]

Διαφήμιση

Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ)

16 ντοματίνια (250-300 γρ. περίπου),
16 μποκοτσίνι (Bocconcini – μικρές μπαλίτσες μοτσαρέλας) στραγγισμένα,
4 γερές χούφτες φύλλα ρόκας τεμαχισμένα ή άγρια ρόκα (Rucola από συσκευασία).
1 γεμάτη κουταλιά τεμαχισμένα φύλλα βασιλικού.
Ντρέσινγκ: 4 κουταλιές ελαιόλαδο,
2 κουταλάκια βαλσάμικο ξίδι,
αλάτι, μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και αν θέλετε, κόβετε επίσης τις μπαλίτσες της μοτσαρέλας στη μέση. Τις βάζετε με τη ρόκα και το βασιλικό σε ένα μεγάλο μπολ.
Βάζετε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι, το κλείνετε με το καπάκι του και το κουνάτε δυνατά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Ραντίζετε τη σαλάτα, την ανακατεύετε και τη σερβίρετε, είτε στο ίδιο το μπολ,
είτε σε 4 ατομικά πιάτα.

ΠΗΓΗ