Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Κρεμμυδόσουπα Χαρακτηριστικό και δημοφιλές πιάτο σε όλο τον κόσμο είναι η γαλλική κρεμμυδόσουπα, μία σούπα “γκουρμέ”, που όμως είναι ιδιαίτερα απλή στην ετοιμασία της και αποτελεί την καλύτερη συντροφιά για τον χειμώνα! Δες τη συνταγή εδώ. Κολοκυθόσουπα Δε νοείται χειμωνιάτικο τραπέζι χωρίς κολοκυθόσουπα! Κρεμώδης, βελούδινη όσο πρέπει, με υπέροχη γεύση και πολύ εύκολη παρασκευή. Δες τη […]

Διαφήμιση

Κρεμμυδόσουπα

Χαρακτηριστικό και δημοφιλές πιάτο σε όλο τον κόσμο είναι η γαλλική κρεμμυδόσουπα, μία σούπα “γκουρμέ”, που όμως είναι ιδιαίτερα απλή στην ετοιμασία της και αποτελεί την καλύτερη συντροφιά για τον χειμώνα! Δες τη συνταγή εδώ.

Κολοκυθόσουπα

Δε νοείται χειμωνιάτικο τραπέζι χωρίς κολοκυθόσουπα! Κρεμώδης, βελούδινη όσο πρέπει, με υπέροχη γεύση και πολύ εύκολη παρασκευή. Δες τη συνταγή εδώ.

Ψαρόσουπα

Εύκολη, γρήγορη και πολύ γευστική ψαρόσουπα, ιδανική για χαμηλές θερμοκρασίες. Δες τη συνταγή εδώ.

Καροτόσουπα

Ένα καταπληκτικό χειμωνιάτικο πιάτο με ιδιαίτερη γεύση, γρήγορο στην παρασκευή του και εξαιρετικά ελαφρύ. Δες τη συνταγή εδώ

Ταχινόσουπα

Μία αγαπημένη ελληνική σούπα, κατεξοχήν νηστίσιμη συνταγή με βάση το ταχίνι (σησαμοπολτό). Δες τη συνταγή εδώ.

Πατατόσουπα

Θρεπτική, ταυτισμένη με τον χειμώνα, αυτή η πατατόσουπα χαρακτηρίζεται από απίθανη γεύση, άρωμα και υφή. Σίγουρα θα δώσει στις κρύες μέρες του χειμώνα ξεχωριστή νοστιμιά. Δες τη συνταγή εδώ.

Σούπα βελουτέ με πράσο

Αν πεινάς για μια σούπα πρωτότυπη, με λαχανικά της εποχής και ιδιαίτερα χορταστική, αυτή η σούπα πράσου είναι ό,τι καλύτερο. Δες τη συνταγή εδώ.

Σούπα με κεφτεδάκια

Η σούπα που αρέσει σε όλους, μικρούς και μεγάλους, ιδιαίτερα τις χειμωνιάτικες μέρες. Δες τη συνταγή εδώ.

Ντοματόσουπα βελουτέ

Η ντοματόσουπα που σου προτείνουμε έχει λίγα υλικά που σίγουρα έχεις στη κουζίνα σου, ετοιμάζεται πάρα πολύ γρήγορα και είναι τέλειο πιάτο για μεσημεριανό ή και βραδινό, αφού είναι απίστευτα ελαφρύ. Δες τη συνταγή εδώ.

Κεντρική εικόνα via