Σήμερα σειρά έχει ο κορμός σοκολάτας ή Μωσαϊκό από μία άλλη οπτική γωνία
Connect with us

Γλυκα

Σήμερα σειρά έχει ο κορμός σοκολάτας ή Μωσαϊκό από μία άλλη οπτική γωνία

Η Συνταγή είναι από κ. Ελενη Σιδηροπουλου‎ – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.

Διαφήμιση

Υλικά:
250 γρ. Πτι μπερ μπισκότα (τα θρυμματίζουμε)
4 κουτ.σουπ.καρύδια (σπασμένα)
3 κουτ.σουπ. ινδοκάρυδο
2 κουτ.σουπ. κακάο
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί

Μετά βάζουμε σε μια κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά

150γρ. κουβερτούρα
100γρ. Βούτυρο
400 γρ. Ζαχαρουχο γάλα ( 1 κουτί)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μόλις ομογεννοποιηθουν, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφού κρυώσει λίγο το μείγμα μας, τα ρίχνουμε μέσα στα στερεά υλικά

Αφού ενσωματωθούν όλα τα υλικά μας τα βάζουμε μέσα σε μία φόρμα και μετά στο ψυγείο και περιμένουμε να κρυώσει

άχνη ζάχαρη

Βάζουμε τον κορμό μας στην κατάψυξη, να παγώσει και μετά στολίζουμε όπως θέλουμε

Η Συνταγή είναι από κ. Ελενη Σιδηροπουλου‎ “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!