Η Συνταγή είναι από κ. ‎Ρια Αναστασίου‎ – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε ένα φύλλο σφολιάτας, το ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη μας, αλείφουμε με σάλτσα ή κετσαπ, ρίχνουμε λίγη ρίγανη αν θέλουμε και απο πάνω βάζουμε ο, τι θέλουμε.

Διαφήμιση

Βάζουμε μπέικον, φέτα, γκούντα, καπνιστή γαλοπούλα και κόκκινη πιπεριά κέρατο, όχι καυτερή.

Τυλίγουμε σε ρόλο κατά κόβουμε σε ρολάκια και τοποθετώ σε ταψάκι με λαδόκολλα.

Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε σε προθέρμασμενο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα μέχρι να πάρουν χρώμα, περίπου 10 με 15 λεπτά.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Ρια Αναστασίου‎ “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣοκολατένια κουκουνάρια για να εντυπωσιάσεις στο γιορτινό τραπέζι
Επόμενο άρθροΠρωτότυπο και πεντανόστιμο ρολό πατάτας γεμιστό με κιμά