Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

1 2/3 φλιτζάνια (210g) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλιές της σούπας (24 γραμμάρια) κακάο
1 1/2 κουταλάκι (6 g) μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζάνι (113g) βούτυρο μαλακό
1 φλιτζάνι (200g) ζάχαρη
2 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού (5 ml) εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι του γλυκού (5ml) χυμό λεμονιού
Κόκκινο χρώμα για τρόφιμα
3,5 γρ. Λευκή σοκολάτα, τσιπς
1/2 φλιτζάνι (60 g) ζάχαρη σε σκόνη

Δες και αυτό!
Τρουφακια με ινδοκαρυδο και κακάο πανεύκολα!!

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, χτυπήστε μαζί το αλεύρι, τη σκόνη κακάου, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Αφήνω στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με ζάχαρη μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέστε ένα ένα τα αυγά .

Προσθέστε εκχύλισμα βανίλιας και χυμό λεμονιού και αναμείξτε τα . Ενσωματώστε το κόκκινο χρώμα. Σταδιακά ενσωματώστε το μείγμα αλευριού. Ρίξτε τα κομμάτια λευκής σοκολάτας. Καλύψτε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και ψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C.

Στρώστε λαδόχαρτο σ εένα ταψί. Βάλτε την άχνη ζάχαρη σε ένα μπωλ. Χρησιμοποιώντας το σκεύος παγωτού παίρνετε ίσα μέρη ζύμης και κυλήστε μέσα σε ζάχαρη άχνη .

Δες και αυτό!
Αφράτοι λουκουμάδες

Ψήστε 10-12 λεπτά ή μέχρι να σπάσουν τα cookies.

via

xrysessyntages.gr

Διαφήμιση