Πόσα δάκτυλα γλύφεις μέχρι να τα στριφογυρίσεις;
Connect with us

Συνταγές

Πόσα δάκτυλα γλύφεις μέχρι να τα στριφογυρίσεις;

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Γιώτα Χ.‎ – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμεσα βάζεις μερεντα και αν προτιμας και αλεσμένους ξηρους καρπους. Αλλοίφεις δηλαδή το πρώτο φύλλο με την σοκολατ και κλεινεις απο πανω με το δευτερο κομματι φύλλο και κοβεις τις άκρες και τις στριφογυρνας.

Ακόμη μπορείς να το κάνεις τα Χριστουγεννα σε σχημα δεντρακι και γυρναμε τις ακρες και σε τραπεζι απλα ορθογόνιο και χάκαρουμε τις ακρες ως μπαστουνάκια, σαν να λεμε χαρακιες και τις γλυριζουμε.

Απο πανω αλλοιφουμε λίγο χτυπημένο αυγό και σερβιρεις ζεστο με πασπαλισμενη αχνη .

Μία άλλη εκδοχή είναι η συγκεκριμένη, που το κόβπυμε στρογγυλλο και χαράκωνουμε και γύρναμε στριφτα τις ακρες.

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Γιώτα Χ.‎ – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

Διαφήμιση