Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά (για 4 άτομα)

1 κιλό μπουτάκια κοτόπουλου με το κόκαλο και το δέρμα τους
3 κουταλιές της σούπας ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας πικάντικη μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδα
ψιλοκομμένο μαϊντανό για γαρνίρισμα
αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Πλένουμε καλά τα μπουτάκια και τα στεγνώνουμε. Τα αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το λάδι, τη μουστάρδα, τη σκόνη μουστάρδας, το μπαλσάμικο και το σκόρδο. Ρίχνουμε μέσα τα μπουτάκια κοτόπουλου, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε 10 λεπτά να μαριναριστούν.

Καλύπτουμε τον πάτο ενός ταψιού με λαδόκολλα και απλώνουμε μέσα τα μπουτάκια.
Ψήνουμε στον φούρνο για 20-25 λεπτά και στη συνέχεια γυρίζουμε τα μπουτάκια από την άλλη πλευρά. Τα ψήνουμε για 10-15 ακόμη λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με μαϊντανό.

Δες και αυτό!
Μπισκότα diamonds

Πηγή: arttable.gr

Διαφήμιση