Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φλυτζ. του τσαγιού  πορτοκαλάδα με ανθρακικό 1 φλυτζ. του τσαγιού καλαμποκέλαιο λίγο αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη Νηστίσιμη φέτα για την γέμιση ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε δισκάκια τα οποία γεμίζουμε με θρυματισμένη φέτα. […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλυτζ. του τσαγιού  πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 φλυτζ. του τσαγιού καλαμποκέλαιο
λίγο αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη

Νηστίσιμη φέτα για την γέμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
  2. Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε δισκάκια τα οποία γεμίζουμε με θρυματισμένη φέτα.
  3. Κλείνουμε σε μισοφέγγαρα.
  4. Ψήνουμε στους 180 για περίπου 30 λεπτά.

koyzinopagida