Η Συνταγή είναι από κ. Katerina Galaki – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πήραμε έξι κοπανακια ,βγαλαμε την πέτσα τα βαλαμε στο ταψί με σκόρδο , δεντρολίβανο, αλάτι, πάπρικα, ρίγανη,λίγο λάδι, και τα ψησαμε για μισή ώρα .

Βρασαμε πέντε μικρές πατάτες με λίγο αλάτι. Όταν ψήθηκαν τα μπούτια , βγαλαμε το κόκαλο ( το κράτησα) .

Κόψαμε το κρέας σε μικρά κομμάτια .

Τις πατάτες τις πάταμε με το πιρούνι, βαζουμε το κρέας, λίγο τυρί γκούντα τριμμένο , πάπρικα αλάτι, λίγη ρίγανη.

Τα ενώνουμε όλα μαζί.

Παίρνουμε λίγο μίγμα στο χέρι μου το άπλωνουμε ,και βάζουμε το κόκαλο. Το κλείνουμε κι γίνεται πάλι ένα μπούτι.

Τα παναρισα με αλεύρι, αυγό,φριγανια, ξανά αυγό και φριγανια και τα τηγανζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα χρυσαφί

Η Συνταγή είναι από κ. Katerina Galaki – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΘεϊκοί λουκουμάδες για όλες τις ώρες
Επόμενο άρθροΛουκουμάδες σκέτος αφρός!