Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΓΑΖΕΙ 40 ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΥΛΙΚΑ
50 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
150 ΓΡ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
100 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΑ ΖΕΣΤΕΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΝΑ ΛΥΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 250 ΓΡ ΚΑΡΥΔΑ (ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ..

ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΠΑΧΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ..

ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗ .

ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ .. ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠΑΤ Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ .

ΟΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ..

ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΨΥΞΗ .. ΛΥΩΝΟΥΜΕ 250 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ..

ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙΝΟ ΧΩΝΑΚΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ..

Διαφήμιση

Η Εκτέλεση είναι από κ. Voula Kratimenou Rapti – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΦανταστική σαλάτα λαχανικών γεμάτη χρώμα!
Επόμενο άρθροΛαμπερό σπέσιαλ ρεβανί καρύδας